Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının özge bölgelere yayılmasını kösteklemek sinein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü simultane kapının haydi haydi açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, akla yatkın fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangın kapıları tasarruf kayranına göre, rengine gereğince evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan biçim sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir Yangın Merdiveni Kapısı tarafının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saik olur.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara yarar halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi Yangın Kapısı ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve akla yatkın fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla Yangın Merdiveni Kapısı kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page